WhatsApp Image 2020 03 13 at 19.44.02

Wie zijn wij?

In 1993 studeerde Ann-Michelle af aan de Hotelschool in Hasselt. Hier leerde ze alles wat met keuken te maken heeft. Als dochter van een voormalige horeca uitbaatster lag het voor de hand dat ze uiteindelijk ook in deze branche terechtkwam. Sedert 2007 zijn we actief als traiteur, maar sinds 2010 specialiseerden we ons in setcatering. Telkens als er een film of serie wordt opgenomen in Vlaanderen, is de kans groot dat Touch Catering voor het lekkere, verse eten zorgt. Zo verzorgden we al de catering bij opnames van verschillende films, fictieseries, reclamespotjes… Maar ook zijn we de vaste cateringpartner voor de crew en journalisten bij de wedstrijden in de Jupiler Pro League, Champions League, Europa League… noem maar op. En vaak zijn we ook te vinden in het Sportpaleis, Lotto Arena of Vorst Nationaal voor een concert van een groot artiest.

.

0
Jaren ervaring
0
Verschilende wijnen

Ons team

De eigenaars staan zelf in de keuken, samen met 1 fulltime kracht, flexijobbers
en heel belangrijk; met zoon Gerbe Suttels en vriendin Lies als inzetbare hulp.

Koen Suttels

Koen Suttels

Zaakvoerder

Koen behaalde, na zijn technische voorgrond als eigenaar van een motorwinkel, in 2008 zijn diploma als kok.

Koen is dan ook de chef-kok van zowel Touch Catering als Vin’Osteria 55. Wat meer op de achtergrond voelt hij zich helemaal op zijn gemak.

Ann-Michelle Boddaer

Ann-Michelle Boddaer

Zaakvoerder

Ann-Michelle kreeg Horeca met de paplepel ingegoten. Als dochter van een voormalige horeca uitbaatster lag het voor de hand dat ik uiteindelijk ook in deze branche terecht kwam. Zij behaalde in 1993 dan ook haar diploma aan de Hotelschool in Hasselt.

Ann-Michelle is het uithangbord van zowel Touch Catering als Vin’Osteria 55. Haar vinden we vaak aan het buffet op televisiesets, concerten… Maar ze staat ook in voor de bediening bij Vin’Osteria 55.

Gerbe Suttels

Gerbe Suttels

Zoon - Team Touch Catering/BARTENDER

Gerbe kreeg, op zijn beurt, horeca met de paplepel ingegoten. Hij kocht, in augustus 2019, dan ook een eigen food- en proseccotrailer, hoewel hij afstudeerde als bachelor in Sportmanagement. Toch begeeft hij zich meer en meer in de wereld van de Horeca.

Gerbe is verantwoordelijk voor Touch Catering op locatie. Denk maar aan de wedstrijden van de Jupiler Pro League, Champions League, concerten, setcatering…

Lies Vandenhoeck

Lies Vandenhoeck

Sous-chef - Team Touch catering

Lies, de vriendin van zoon Gerbe, helpt vaak mee in de wijnbar en het restaurant, ze versterkt zo mee de girlpower van ’team Touch’ en doet dit dan ook met evenveel pit als Ann-Michelle. Ze is er steevast bij als Gerbe uitrijdt met zijn ‘Vin-Touch Truck’.

Lies is een flexibele kracht en staat zowel in de keuken van Vin’Osteria 55 als achter het buffet bij filmsets of concerten.

Door haar eerdere studies in de financiële sector is Lies ook vaak bezig met de cijfertjes.

Ruben Stessel

Ruben Stessel

team Touch Catering

Ruben versterkt mee ons cateringteam op locatie. Ruben staat bij ons bekend als een harde werker met een passie voor zijn job. Een betrouwbare pilaar die zich op korte tijd onmisbaar heeft gemaakt.

Dorien

Dorien Van Soest

team Vin'Osteria 55

Dorien is een van de sidekicks van Ann-Michelle en staat mee in voor de bediening in Vin’Osteria 55.

Je kan ze ook vaak spotten in het Sportpaleis of een andere concertzaal om crew en artiesten te voorzien van lekker eten.

geen profielfoto vrouw silhouet pasfoto anoniem 600x600 1

Jouw Naam Hier?

team Touch Catering

Touch Catering is steeds op zoek naar gemotiveerde werkkrachten. Check snel onze openstaande vacatures of stuur een mailtje naar info@touch-catering.be